VERKKOKAUPAN JA SIVUSTOLLA TARJOTTUJEN PALVELUIDEN YLEISET KÄYTTÖ- JA MYYNTIEHDOT KULUTTAJA-ASIAKKAILLE

Nämä ehdot ovat oikeudellisesti sitovia ja niillä sovitaan Hanna Vitikka Ky:n ja kuluttaja-asiakkaiden vastuista ja velvollisuuksista, joten kehotamme sinua perehtymään niihin tarkasti.

 • EHTOJEN SOVELTAMINEN JA PALVELUN KUVAUS
  • Ehtojen soveltamisala. Nämä yleiset myynti- ja käyttöehdot koskevat sinua kuluttajana, teet sopimuksen tuotteen, eli verkkovalmennuskurssin, e-kirjan, etäterapiaohjelman tai muun palvelun, ostamisesta verkkokaupastamme  sivuston https://hannavitikka.fi/kautta tai käytät edellä mainittua sivustoa.
  • Hanna Vitikka Ky:nasema ja vastuu. Hanna Vitikka Ky  vastaa Tuotteista, niiden virheistä sekä kaikista muista sopimukseen liittyvistä seikoista näiden Ehtojen mukaisesti. Sinun tulee kohdistaa kaikki Tuotteisiin ja Verkkopalveluun liittyvät yhteydenotot Hanna Vitikka Ky:n.
  • Yhteydenotot. Tarkat yhteystiedot ja yhtiötä koskevat tiedot löytyvät verkkosivustoltamme https://hannavitikka.fi/.
 • TUOTTEET JA NIIDEN TOIMITUS
  • Verkkokaupassa tarjoamme muun muassa e-kirjoja, etäterapiaa ja verkkovalmennuskursseja. Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin verkkosivujemme kautta tehtyihin ostoksiin.
  • Yllä mainittujen, Verkkokaupassamme myytävien tuotteiden lisäksi tarjoamme vastaanottokäyntejä, joihin asiakas voi varata ajan verkkosivujemme kautta. Kun tulet vastaanottokäynnille tai käytät etäterapiapalveluamme hoitotapahtuman yhteydessä, tutustuthan myös potilastyötä koskevaan tietosuojaselosteeseemme.
  • Tuotteiden toimitus. Pääsy verkkovalmennukseen toimitetaan suoraan asiakkaille siten, että asiakkaat saavat maksun tehtyään tunnukset palveluun ja pääsevät suoraan katsomaan sisältöä. Etäterapiaa varten asiakkaalle toimitetaan linkki portaaliin, jonka kautta henkilö pääsee etäyhteyteen. Kun ostaja ostaa e-kirjan, hänen ilmoittamaan sähköpostiin lähetetään latauslinkki, jonka kautta kirja on ladattavissa.
  • Toimitukseen liittyvät rajoitukset. Ennen verkkovalmennuksen käyttämistä asiakkaan tulee varmistaa lääkäriltään verkkovalmennuksen soveltuvuus asiakkaalle. Tuotetta ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä hoitoa tai diagnosointia. Verkkovalmennus ei sisällä kohtaamista terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa edes etäyhteyden välityksellä, eikä se siten ole terveydenhuollon palvelua. Koska Hanna Vitikka Ky ei pääse seuraamaan, että asiakas noudattaa verkkovalmennuksen ohjeita, Hanna Vitikka Ky ei vastaa siitä, jos asiakas ei osaa toteuttaa ohjetta tarkoitetulla tavalla.
  • Tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi vain Suomessa.
 • TILAUKSET JA HINNAT, KULUT JA MAKSUT
  • Tilaus. Tuotteita on mahdollista ostaa vain Verkkopalvelun ”Osta” -toiminnolla. Kun teet tilauksen, ostat tuotteen suoraan verkkopalvelussa ilmoitettavasta verollisesta myyntihinnasta. Emme hyväksy puhelimitse, sähköpostitse tai muutoin tehtyjä tilauksia, ostotarjouksia, tarjouspyyntöjä tai vastaavia.
  • Verkkopalvelussamme Tilaus on mahdollista maksaa tavanomaisilla tilisiirroilla tai korttimaksuilla seuraavilla korteilla: Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners Club, American Express ja Eurocard.
  • Etäterapia ja vastaanottokäynnit. Asiakas maksaa etäterapian ja vastaanottokäynnit etukäteen ajanvarauksen yhteydessä. Asiakkaalla on kuitenkin alla kohdassa 4 mainitun mukaisesti oikeus peruuttaa varattu vastaanotto- tai etäterapia-aika. Mikäli asiakas peruuttaa tapaamisensa tai etäterapiansa 24 tuntia ennen tapaamista tai sovittua etäterapiakertaa, asiakkaalle palautetaan hänen rahansa täysimääräisesti.
 • PERUUTTAMISOIKEUS
  • Peruuttamisoikeus: digitaalinen sisältö. Sinulla ei ole peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on suostumuksellasi aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä. Digitaalisen palvelun sisällön toimittaminen katsotaan aloitetuksi, kun olet vastaanottanut linkin sisältöön ja Tilauksen tekemällä hyväksynyt, että Tilaus aloitetaan välittömästi. Jos olet pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, sinun on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.
  • Peruuttamisoikeus: kertasuoritteiset palvelut. Sinulla on oikeus peruuttaa ajanvarausta edellyttävät palvelut 24 tuntia ennen sovittua ajanvarausta maksutta. Mikäli ajanvaraus peruutetaan tämän ajankohdan jälkeen, sinulta veloitetaan palvelun maksu täysimääräisesti. Sinulla ei ole peruuttamisoikeutta sellaisiin palveluihin, jotka suostumuksellasi on jo suoritettu.
  • Peruuttamisoikeus: muut tilanteet. Sinulla on muissa tilanteissa lain mukainen yleinen 14 päivän peruuttamisoikeus ostamaasi tuotteeseen tai palveluun syytä ilmoittamatta.
  • Peruuttamisoikeuden käyttäminen. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla).  Voit käyttää mahdollista peruuttamisoikeuttasi ilmoittamalla siitä sähköpostiosoitteeseen hanna@hannavitikka.fi tai kirjeellä osoitteeseen Kirsikkakuja 3 D 2, 02710 Espoo, vastaanottaja Hanna Vitikka Ky.
 • VASTUU TUOTTEEN TOIMINNASTA
  • Myyjän vastuu. Vastaamme tuotteistamme kuluttajansuojalain mukaisesti.
  • Asiakkaan vastuu. Emme vastaa siitä, että toimit tuotteissa tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti. Ennen verkkovalmennuksen käyttämistä asiakkaan tulee varmistaa lääkäriltään verkkovalmennuksen soveltuvuus asiakkaalle. Tuotetta ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä hoitoa tai diagnosointia. Verkkovalmennus ei sisällä kohtaamista terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa edes etäyhteyden välityksellä, eikä se siten ole terveydenhuollon palvelua. Koska Hanna Vitikka Ky ei pääse seuraamaan, että asiakas noudattaa verkkovalmennuksen ohjeita, Hanna Vitikka Ky ei vastaa siitä, jos asiakas ei osaa toteuttaa ohjetta tarkoitetulla tavalla.
 • VERKKOPALVELUIDEN JA VERKKOKAUPAN KÄYTTÖ
  • Ehtojen hyväksyminen. Käyttämällä verkkopalvelua ja verkkokauppaa tai tekemällä tilauksen hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.
  • Käyttäjätunnukset ja salasanat. Tehdessäsi ostoksen pyydämme sinulta tiettyjä henkilötietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa ja yksilöidä ja joiden perusteella sinulle luodaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Vakuutat antamiesi tietojen olevan kattavat ja oikeat.
  • Vastuu Käyttäjätiedoista. Sitoudut huolehtimaan, ettei kukaan muu käytä käyttäjätietojasi verkkopalvelussa asiointiin. Sitoudut olemaan luovuttamatta Käyttäjätietojasi kolmannelle ja ilmoittamaan meille välittömästi, mikäli epäilet kolmannella henkilöllä olevan hallussaan Käyttäjätietoja. Olet vastuussa kaikesta käyttäjätietojen käytöstä ja niillä tehdyistä tilauksista, ellet ole tehnyt meille edellä mainittua ilmoitusta välittömästi.
  • Alaikäiset. Tarjoamme kursseja myös lapsille. Tässäkin tilanteessa aikuinen tekee päätöksen tuotteen tilaamisesta. Näin ollen verkkopalveluun rekisteröityäksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen. Lisäksi aikuinen vastaa siitä, että tarvittavat tiedot annetaan kohdan 2.5 mukaisesti.
  • Henkilötietojen käsittely. Tiedostat, että antamiasi tietoja käsitellään tietosuojaselosteissa esitetyn mukaisesti. Tietosuojaselosteisiin on mahdollista tutustua täällä. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat käyttäjätunnukset, maksuun liittyvät tiedot, etu- ja sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Antamiasi tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi. Kun terapia alkaa, keräämme myös henkilötunnuksesi ja tiedon siitä, käytätkö Kanta-palvelua. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä hoitotapahtuman yhteydessä löydät hoitotapahtumia koskevasta selosteestamme.
  • Verkkopalvelu saattaa sisältää linkkejä kolmansien tahojen hallinnoimille sivustoille, joilla ei noudateta riittäviä henkilötieto- ja turvallisuussäännöksiä. Emme ole vastuussa minkään sellaisten tietojen tai henkilötietojen turvallisuudesta tai luottamuksellisuudesta, joita annat toisilla verkkosivustoilla.
  • Verkkopalvelun käytettävyys. Pyrimme parhaamme mukaan pitämään verkkopalvelun käytössä ja saatavilla, mutta emme voi taata sen olevan aina saatavilla tai toimivan virheettömästi. Emme vastaa ohjelma- tai muun teknisen virheen aiheuttamasta ostotapahtuman epäonnistumisesta tai muusta virheestä verkkopalvelussa.
  • Kuvanlaatu saattaa vaihdella eri laitteilla katsottaessa, ja voi liittyä eri asioihin, kuten vaikka netin nopeuteen tai laajakaistan käytettävyyteen. Emme lupaa kuvanlaadulle tiettyä tasoa. Tuotteen käyttö edellyttää yhteensopivaa laitteistoa ja toimivaa Internet-yhteyttä.
 • EHTOJEN MUUTTAMINEN
  • Ehtojen muuttaminen. Varaamme oikeuden yksipuolisesti muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Vanhoja ehtoja sovelletaan kuitenkin aina niiden voimassaolon aikana tehtyihin tilauksiin.
  • Velvollisuutesi varmistua ehdoista. Sinun tulee aina ennen uuden tilauksen tekemistä varmistaa sillä hetkellä voimassa olevat ehdot. Käyttämällä verkkopalvelua tai verkkokauppaa hyväksyt kulloinkin voimassa olevat verkkopalvelun ja verkkokaupan käyttöä koskevat ehdot.
 • SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ JA RIITOJEN RATKAISU
  • Sovellettava laki. Verkkopalveluun, verkkokauppaan, kauppasopimukseen, näihin ehtoihin, ja meidän väliseen muuhun suhteeseen sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia sääntöjä ja periaatteita. Jos olet EU-maassa asuva kuluttaja, tämä lainvalinta ei kuitenkaan voi heikentää oikeuksiasi, joita sinulla olisi käytössä kotimaasi lainsäädännön perusteella.
  • Toimivaltaiset tuomioistuimet. Näistä ehdoista johtuvat erimielisyydet ratkaistaan Länsi-Uusimaan käräjäoikeudessa. Kuluttajalla on kuitenkin lisäksi oikeus nostaa kanne kotipaikkansa yleisessä alioikeudessa.
  • Kuluttajariidat. Erimielisyystilanteessa kuluttajalla on myös mahdollisuus saattaa riita Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Voit lisäksi käyttää EU:n verkkoperusteista riidanratkaisualustaa osoitteessa: ec.europa.eu/odr.
 •  VASTUUVAPAUSLAUSEKE
  • Tämän sivuston ja blogin sisältö on tarkoitettu vain tiedon jakamiseen. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan terveydenhuollon ammattilaisen lääketieteellisiä neuvoja, diagnooseja tai hoitoja. Tämän sivuston tai blogin tietoa ei saa käyttää diagnosointiin tai terveydentilan hoitamiseen ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjausta ja tukea. Hakeudu aina terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle mikäli olet huolissasi omasta tai perheesi terveydentilasta.