fbpx
  • Ideoita, appejä ja linkkejä etäfysioterapapian toteutukseen Osta webinaaritallenne ja tulostettava pdf- luentomuistiinpanot auttaaan omassa etäterapiassasi. Saat noin 1h mittaisen luentotalenteen ja siihen kuuluvat luentodiat. Luento sisältää: Perustietoa etäfysioterapiasta, Vinkkejä ja linkkisivuja joita voit käyttää hyvädyksi omassa etäfysioterapiassa. Ideoita oman työ tueksi. Kun ostat kurssin saat sen käyttöösi ainakin 6 kk ajaksi. Maksettua verkkokurssia ei voi enää peruuttaa. Kurssimateriaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden henkilökohtaiseen käyttöön. Kurssin levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty.
  • Kireä kielijänne: lapset ja aikuiset Opi tekemään kielijänne leikkauksen jälkeiset venyttelyt ja jälkihoito oikein. Tämä tuote on tarkoitettu kaikille yli 4 v lapsille ja aikuisille jotka ovat menossa tai ovat jo käyneet kireän kielijänteen leikkauksessa. Kurssilla opetetaan miten valmistaudutaan leikkaukseen ja miten jälkihoito tulisi tehdä. Ohjeistus sisältää videot ja kirjalliset tulostettavat ohjeet kaikista venyttelyistä.  Ohjeet sisältävät seuraavat osiot: 1.Leikkaukseen valmistautuminen 2.Harjoitteet ennen leikkausta 3.Venyttelyt leikkauksen jälkeen 4.Kielen liikkeiden harjoitteet 5.Tietoa kireästä kielijänteestä 6.Harjoitusjakson tekijät Harjoitus jakso sisältää yli 12 videota ja ladattavaa PDF ohjetta. Kun ostat kurssin saat materiaalin käyttöösi 6 kk ajaksi. Maksettua verkkokurssia ei voi enää peruuttaa. Kurssimateriaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden henkilökohtaiseen käyttöön. Kurssin levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. © Hanna Vitikka, Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
  • Kireä kielijänne lapset ja aikuiset Opi tekemään kielijänne leikkauksen jälkeiset venyttelyt ja jälkihoito oikein. Tämä tuote on tarkoitettu kaikille yli 4 v lapsille ja aikuisille jotka ovat menossa tai ovat jo käyneet kireän kielijänteen leikkauksessa. Kuntoutusjaksolla teet itse ohjeideni mukaan tarvittavat venyttelyt. Tapaamme kolme kertaa etänä 30 minuuttia turvallisella Zoom ohjelmalla. Jakson alussa, keskellä ja lopussa. Ohjaan ja valvon että kuntoutus onnistuu! Ajat voit varata itsenäisesti silloin kun sinulle sopii vapaista ajoistani. Kurssilla opetetaan miten jälkihoito tulisi tehdä. Kurssi sisältää videot ja kirjalliset tulostettavat ohjeet kaikista venyttelyistä. Kun ostat kurssin saat materiaalin käyttöösi 6 kk ajaksi. Jaksoon sisältyy 3 x ETÄTERAPIA 30 min ja ohjeet. Ohjeet sisältävät seuraavat osiot: 1.Leikkaukseen valmistautuminen 2.Harjoitteet ennen leikkausta 3.Venyttelyt leikkauksen jälkeen 4.Kielen liikkeiden harjoitteet 5.Tietoa kireästä kielijänteestä 6.Harjoitusjakson tekijät Harjoitus jakso sisältää yli 12 videota ja ladattavaa PDF ohjetta. Onko sinulla vakuutus? Monet vakuutukset korvaavat leikkauksen jälkeisen fysioterapia. Tiedustele asiaa omasta vakuutus yhtiöstä. Maksettua verkkokurssia ei voi enää peruuttaa. Kurssimateriaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden henkilökohtaiseen käyttöön. Kurssin levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. © Hanna Vitikka. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Otsikko

Go to Top