Kireä kielijänne lapset ja aikuiset

Opi tekemään kielijänne leikkauksen jälkeiset venyttelyt ja jälkihoito oikein. Tämä tuote on tarkoitettu kaikille yli 4 v lapsille ja aikuisille jotka ovat menossa tai ovat jo käyneet kireän kielijänteen leikkauksessa.

Kuntoutusjaksolla teet itse ohjeideni mukaan tarvittavat venyttelyt. Tapaamme kolme kertaa etänä 30 minuuttia turvallisella Zoom ohjelmalla. Jakson alussa, keskellä ja lopussa. Ohjaan ja valvon että kuntoutus onnistuu! Ajat voit varata itsenäisesti silloin kun sinulle sopii vapaista ajoistani.

Kurssilla opetetaan miten jälkihoito tulisi tehdä. Kurssi sisältää videot ja kirjalliset tulostettavat ohjeet kaikista venyttelyistä. Kun ostat kurssin saat materiaalin käyttöösi 6 kk ajaksi.

Jaksoon sisältyy 3 x ETÄTERAPIA 30 min ja ohjeet.

Ohjeet sisältävät seuraavat osiot:

1.Leikkaukseen valmistautuminen

2.Harjoitteet ennen leikkausta

3.Venyttelyt leikkauksen jälkeen

4.Kielen liikkeiden harjoitteet

5.Tietoa kireästä kielijänteestä

6.Harjoitusjakson tekijät

Harjoitus jakso sisältää yli 12 videota ja ladattavaa PDF ohjetta.

Onko sinulla vakuutus?

Monet vakuutukset korvaavat leikkauksen jälkeisen fysioterapia. Tiedustele asiaa omasta vakuutus yhtiöstä.

Maksettua verkkokurssia ei voi enää peruuttaa. Kurssimateriaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden henkilökohtaiseen käyttöön. Kurssin levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. © Hanna Vitikka. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.